Můj kousek štěstí

Radí mužům, jak sbalit ženu

Přihlaste se jí a ona vám vysvětlí, jak získat vysněnou ženu. Naučí vás klíčová slova, která zaručeně odemykají ženská srdce. To její tedy určitě...

Nový projekt představila čilá Agáta Hanychová. Rozhodla se radit mužům, jak se seznámit s vysněnou ženou. Na poli seznamování má nedozírnou praxi, i pro matematika by bylo těžké spočítat, kolik měla chlapů od svých devíti let, tedy od doby, kdy s randěním a sváděním začala.

Proto se pánové bez obav svěřte do jejích rukou. Poradí, co si vzít na sebe a jak se upravit či učesat, abyste dámu, která se vám líbí, zaručeně zaujali. Nejspíš bude vycházet ze svých zkušeností. Jenomže každý ví, že sbalit Agátu není zase tak složité.

S truhlářem Adamem Raiterem si vyměňovali své zážitky z tetovacích salonů.

Stačí říct - hory

Nejen zlí jazykové, dokonce i očití svědkové se zapřísahají, že Agátinu přízeň lze získat rychle. Kontroverzní podnikatel Ladislav Bisenius (43), chlapík s drogovou minulostí, se zapřísahá, že stačilo jen říct hory, a už se jelo.

„Moc jsme si to spolu užili,“ pochvaluje si. „Spali jsme u mě v baráku v Zell am See, který spoluvlastním.“ Dlužno podotknout, že Agáta, maminka Kryšpína (9) a Mii (3), s ním frčela do rakouských Alp několik hodin poté, co ukončila předchozí vztah.

Jak na to asi šel hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita? Agáta prozradí...

Nový začátek

Takže pánové, takhle jednoduché to seznamování je. Stačí říct hory, a jede se na hory. Stačí říct hospoda, a jde se do hospody. Stačí říct postel, a…

Ale nebudeme předbíhat, to všechno vám dcera Veroniky Žilkové (59) ráda vysvětlí na zmíněných seznamovacích lekcích. Jistě vám vštípí, že doba je moderní a emancipované ženy nemají na starosvětské upejpání čas.

Kdybyste náhodou projevili zájem o samotnou Agátu, uděláte jí radost. Eventuální problematickou minulostí se netrapte. Možná jste trochu fetovali, prodávali drogy před základkou, třeba máte za sebou loupežné přepadení… nevadí. Je čas na nový začátek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden