Moje šťastná hvězda

Radim Fiala: Vyhodili ho z televize

Chce mít vlastní kulinářskou show, ale zatím s ní nikde neuspěl.

Je mužem činu! RADIM FIALA (46) to dokazuje nejen v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale i v reálném životě! Přišel totiž s vlastním televizním pořadem. Těšil se, že se bude na obrazovkách objevovat častěji, ale to se šeredně spletl.

Bezpochyby patří mezi nejoblíbenější seriálové herce současnosti. A také u divaček nejoceňovanější. Jenže role v momentálně nejsledovanějším seriálu mu zřejmě přestává stačit. A tak chce prorazit i s něčím jiným. Připravil si vlastní televizní show! A o čem by zamýšlená show byla? Prý zbožňuje jídlo a víno, a přestože šel stu dovat herectví, vášeň pro kulinářské umění ho doteď neopustila. „Při řeči o jídle a o víně se dokážu rozohnit,“ přiznává herec. Také bedlivě sleduje každou volnou chvíli pořady o vaření a jídle a inspiruje se jimi pak i doma.

Chce být další Pohlreich?

„Sleduji například festival gulášů, kde amatéři i profesionálové soutěží o nejlepší guláš,“ chlubí se.
„Když jsem měl více času, s oblibou jsem sledoval kulinářské show. Jedním z prvních, který s tím začal už koncem 80. let 20. století, byl Keith Floyd. Cestoval, při tom vařil a všechny bavil,“ vypráví o svém oblíbeném pořadu. Inspiroval jej rovněž k tomu, aby si jeden takový vlastní pořad také vymyslel a pokusil se nápad prodat. U žádného televizní producenta se ale nesetkal s kladným ohlasem. Zda se mu tedy ještě někdy jeho sen vyplní, je zatím ve hvězdách.

Příště to zkusí i s vínem

„Měl jsem dokonce vymyšlenou vlastní kulinářskou show, kterou jsem nabízel i v televizi. Asi ještě nenadešel ten správný čas,“ přemýšlí nahlas herec, kterého odmítnutí dost nemile překvapilo.
Myslel si, že o něj bude zájem, když je mezi českými divačkami tak oblíbený. Vzdát se ale rozhodně nehodlá. Jídlo sice neuspělo, ale příště to bude zkoušet s vínem! „Obdivuji vinaře, protože s výrobou vína je spojeno hodně dřiny a alchymie .Třeba také jednou budu mít aspoň kousek vinohradu, ale všechno má svůj čas,“ říká herec, o kterém není známo, zda je ženatý a má nějaké děti. Až nedávno jeho seriálová kolegyně HANA KUSNJEROVÁ (32) na něj prozradila, že je hrdým tatínkem. Co se ale týče jeho partnerky, v tom prý také jasno nemá. Nicméně lamač dívčích srdcí zatím zůstává dál v Ordinaci v růžové zahradě a tiše doufá, že jednou uspěje i jinde než před kamerou nebo na divadelních prknech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden