Můj čas na kafíčko

Rafinovaný útok na dědictví vdovy Ivany!

Můj čas na kafíčko

Když dcera velkého zpěváka hovoří o návratu do Česka, musíme zpozornět. Má tady totiž v plánu uchvátit stovky milionů z dědictví po otci...

Léta byla zvyklá, že jí jméno Karel Gott (†80) otevírá všechny dveře, takže za sebe nemusela umět vlastně nic, a také nic neumí. A kdyby to šlo, založí si Dominika Gottová (48) agenturu Gott a bude tatínka vytěžovat i nadále, jenomže v tom jí brání otcova závěť.

I tak ale teď učinila další pokus, jak se na jeho jménu svézt, i když je otázka, zda to byl její nápad. Její italský přítel Gabriel Grillotti (61), který se prohlašuje za Gottova letitého obdivovatele, s ní natočil píseň Pro Tebe, kde Dominika recituje (zpívat neumí), ale je otázka, zda si tu sám neplní sen stát se hvězdou, protože tu sám hraje na klavír a zpívá.

Ani on není žádný Elton John, ale pro Gottovu dceru bylo důležitější, že za deklamovánky dostala 50 tisíc a další peníze pak za účast na propagaci. A pokud by se „šlágr“ aspoň trochu

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden