Moje sladké tajemství

Rakovina jí vzala dědečka i milovanou sestru

Už za týden byla herečka na operaci, po které rychle následovalo ozařování!

Šarmantní Chantal Poullain (65) nemá v povaze strach. Když do jejího života zasáhla rakovina, vyzvala ji odvážně na souboj a také vyhrála. Jistě i díky tomu, že nepodcenila lékařské vyšetření.

Herečka Chantal Poullain (65), bývalá manželka Bolka Polívky (72), si prý moc dobře uvědomuje, že v jejím úspěšném boji s rakovinou sehrál hlavní roli čas. Jen díky tomu, že před deseti lety neotálela, měla šanci na uzdravení.

„V hlavě mi neustále blikalo varovné světýlko, abych se objednala na kontrolu,“ vzpomínala později Chantal a dodala, že právě tehdy pochopila, že není nač čekat. Následující události pak nabraly rychlý spád.

Už za týden byla herečka na operaci, po které následovalo ozařování. Přesto, že tehdy byla opravdu vyčerpaná, nedokázala se vzdát milované práce.

S exmanželem Bolkem klidně tráví i Vánoce.

Své síly soustředila jen na uzdravení

Rovnou z ozařování chodila do divadla, na jehož prknech pak v roli Lily opět prožívala vážnou nemoc. „Bylo to tak hrozné a zároveň mě to strašně obohacovalo,“ tvrdila tehdy šarmantní herečka. Jinak se ale lidí stranila. Jak sama později potvrdila, ve chvíli nemoci se proměnila v medvěda, který všechny své síly soustředí jen na uzdravení.

Nesnesla kolem sebe lidi, a dokonce ani nechtěla o své nemoci s nikým hovořit. Moc dobře si totiž uvědomovala, že jí rakovina před lety vzala dědečka, a dokonce i milovanou sestru, která zemřela jen pět let předtím, než onemocněla sama Chantal. Zároveň ale byla přesvědčená, že tento důležitý boj vyhraje. A rakovině prý vzkázala: „Tak to ne, kamarádko, budeme se spolu rvát a já vyhraju.“

Naslouchala vnitřnímu hlasu

My už víme, že Chantal nad zákeřnou chorobou opravdu vyhrála. Jistě i díky tomu, že pozorně naslouchala svému vnitřnímu hlasu, nepodcenila lékařské vyšetření a z celého svého srdce věřila v uzdravení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden