Můj čas na kafíčko

Rakovině se Angelina Jolie vyhnula, třem rozvodům ne!

Můj čas na kafíčko

O panenství přišla ve čtrnácti pod kontrolou matky!

Život Angeliny Jolie (46) byl od mládí plný drsných zážitků a nekonvenčních vztahů. Osudového muže ale nenašla ani ve stejně slavném hereckém kolegovi.

Otcem slavné hollywoodské hvězdy Angeliny Jolie (46) je známý herec Jon Voight (82). Ten má v žilách po dědečkovi z otcovy strany slovenskou krev, takže část ji zdědila i Angelina. Kromě toho má hvězda i indiánské předky.

Zkusila všechny drogy!

Poté, co se rodiče rozvedli, žila Angelina s matkou a bratrem. Nepřipadala si hezká, nosila rovnátka a brýle a nikdy by ji asi tenkrát nenapadlo, že jednou bude považována za erotický symbol. Mívala deprese a temné myšlenky.

Jako svoje budoucí povolání neviděla herectví, ale chtěla být ředitelkou pohřebního ústavu. Byla hodně extravagantní v oblékání, ale i ve způsobu života.

Během bouřlivého mládí ochutnala snad všechny existující drogy a nevyhýbala se ani

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden