Moje sladké tajemství

Rána způsobená mamince se možná nikdy nezahojí

Moje sladké tajemství

Svůj velký den si chtěla užít podle sebe, ublížila však člověku, který ji velice miloval.

Herečka Klára Cibulková (45), známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v srdci skrývá velikou bolest. Kdysi totiž velice zranila jednoho z nejbližších lidí ve svém životě.

Sympatická Klára Cibulková (45) už mnoho let bojuje s vědomím, že své mamince způsobila veliký žal. Vždyť ji ochudila o ten nekrásnější zážitek na světě. Klára už od studentských let miluje vodu a všechny vodácké sporty.

Stejně jako její manžel, také herec, Tomáš Pavelka (50). Poznali se na fakultním vodáckém kurzu během studia na DAMU. A protože se do sebe zamilovali, brzy si pořídili syna Matyáše.

Ten se jim narodil ještě v době, kdy spolu žili takzvaně na psí knížku. Oddací list jim nějaký čas sice nechyběl, pak se ale přece jen

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden