Moje šťastná hvězda

Randí se zpěvákem?

Nedávno LUCIE VONDRÁČKOVÁ (40) tvrdila, že žádného muže nechce ani vidět. Jak se ale zdá, možná tím chtěla utajit románek s kolegou.

Byla spojována už s mnoha muži, ale tentokrát to vypadá na skutečnou lásku. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (40) totiž tráví spoustu času se zpěvákem Sámerem Issou (35), se kterým připravují společný duet.

Čas ve studiu je samozřejmě dost sblížil a to se nejspíš negativně podepsalo na Sámerově vztahu s jeho snoubenkou Pavlou (43). Issa před pár dny totiž oznámil rozchod a dokonce potvrdil, že částečně za to může i Vondráčková!

K ničemu se nevyjadřuje

„S Pavlou jsem si uměl představit rodinu. Ale začalo to skřípat začátkem roku, kdy jsme měli první krizi. Nedávno jsme si řekli, že půjdeme od sebe,“ svěřil se.

Nezapomněl také podotknout, že projekt, který s Luckou má, stavěl dlouho nad jeho vztah. Navíc na Vondráčkovou pěje jenom samé ódy.

Podle něho je nejen skvělou matkou, ale taky ženou, která je snem každého muže – očividně i tím jeho. Lucie ale zarytě mlčí a zatím se k ničemu nevyjádřila

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden