Můj čas na kafíčko

Randová touží po adopci! Ale prý jedině s chlapem!

Vypadalo to, že představitelka seriálové Heluš z nekonečné Ordinace v růžové zahradě 2 Martina Randová (45) se už pomalu začala ve svém věku smiřovat s tím, že děti do jejího života prostě nepatří. Teď ale najednou tak trochu otočila a všechno je jinak.

Chce snad ještě mít svoje vlastní? „Třeba se stane zázrak a děti přijdou. Ale spíš to bude tak, že je bude mít budoucí partner,“ uvedla na pravou míru svoji představu do budoucna Martina. Před časem už přitom jednou požádaná o ruku byla, ale vzápětí se s partnerem rozešla. Dozvěděla se totiž, že se vůbec nestará o svoje děti z předchozího vztahu. A takového rozhodně nechtěla. Najde si někoho, nebo bude už napořád bydlet v malém bytě jen se svou maminkou?

Rozhodne se zatočit se samotou?

Mít totiž vlastní potomky není jen tak a Martina si to moc dobře uvědomuje. „Myslím si, že to pánbůh dobře zařídil, že nemám děti,“ přiznala na rovinu. Zatím totiž má jenom malou šestiletou fenku francouzského buldočka Mínu a i s ní při sebemenší nemoci nebo poranění šílí. Nejvíc se ale bojí, že by se o dítě tak strašně bála, že by ho raději nikam nepouštěla. Navíc má prý sama posunutý práh bolesti, takže si vůbec není jistá, jestli by zvládla téměř v padesáti případný porod. „Nebylo by to zodpovědné. A hlavně já bych k tomu potřebovala chlapa. Bojím se vychovávat dítě sama,“ řekla nahlas svoje největší obavy. Na druhou stranu se v práci s dětmi neustále setkává, a tak pro ni musí být srovnání pracovního a osobního života hodně těžké. Přehodnotí ještě svoje plány?

Mohl by být budoucím otcem jejích dětí?

Na place zažívá neskutečné peklo

I když se snaží své emoce v běžném životě držet na uzdě, v práci se vidině na mateřský život, ať chce, nebo nechce, prostě nevyhne. Nejen, že v Ordinaci hraje milující macechu a musela svoje kolegy přesvědčovat, že je těhotná, i když její postava nebyla, ale také v divadle má roli matky a dokonce i tchyně. S těmi ale údajně v reálném životě nikdy neměla problém. Zblázní se ještě pohledné herečce hormony a odhodlá se pro vlastní rodinu včetně muže a dětí? Pokud ano, má na to už ve svém věku opravdu ten nejvyšší čas!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden