Moje sladké tajemství
Rázlové zlomil srdce krásný princ z pohádky Štěpánek
Rázlové zlomil srdce krásný princ z pohádky Štěpánek

Herečka Regina Rázlová (76) neměla na muže nikdy štěstí. Živoucím důkazem toho je manželství s hercem Petrem Štěpánkem (75), který jí zlomil srdce, a to kvůli režisérce Vlastě Janečkové (†77).

S hercem Petrem Štěpánkem (75) se Regina Rázlová (76) ze seriálu ZOO poznala ještě během studií na DAMU. Láska skončila před oltářem, ale novomanželské štěstí jim dlouho nevydrželo.

Rázlová se s jejich vztahem dlouho nedokázala smířit.

On sám lásku tak intenzivně necítil, a po půl roce od herečky odešel za o čtrnáct let starší Vlastou Janečkovou (†77). V roce 1973 se poznali při natáčení pohádky Zlatovláska, kterou Janečková režírovala.

Brzy byla svatba

Štěpánek roli prince Jiříka považoval vždy za nejdůležitější v životě, a dobře věděl proč. Tehdy byla Janečková krátce vdovou a s režisérem Vladislavem Delongem (†45) měla dceru.

Když si vzala Štěpánka za manžela, stal se důležitým mužem i pro malou holčičku, kterou přijal za vlastní. Nikdy o ní ale na veřejnosti nemluvil a nikdo neví, zda zůstali v kontaktu.

Rázlovou jejich veselka tehdy zničila, a hořká pachuť jí zřejmě zůstala ještě dlouhé roky potom. Štěpánkovi s Janečkovou manželství vydrželo skoro čtyřicet let, a tak bylo jasné, že Rázlová jeho osudovou ženou rozhodně nebyla.

Přitom právě to si vždy přála. Ještě po rozvodu ho dlouho hluboce milovala a od té doby pociťovala ke všem mužům nedůvěru. To jí zřejmě zůstalo po zbytek života. Tvrdila, že tato zkušenost jí ukázala, jak to je doopravdy s mužskou věrností a že všichni muži jsou mizerové.

Skončila v Bohnicích

Manželství Štěpánka a Janečkové trvalo téměř čtyřicet let, ona ale poslední rok a půl svého života strávila v protialkoholní léčebně v Bohnicích, kde v roce 2012 zemřela. Štěpánek se o rok později oženil s krásnou herečkou Zlatou Adamovskou (65) a manželi jsou dodnes.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz