Můj kousek štěstí

Rebel a dcerka ze slavné rodiny. A klape to!

Můj kousek štěstí

Co na MARTINU TRNAVSKÉM (46) zamilovaná BÁRA MUNZAROVÁ (45) nejvíc obdivuje? Je prý tak zručný jako její tatínek.

Děvče z herecké rodiny, dcera Jany Hlaváčové (78) a Luďka Munzara (83), mělo být spíš kluk. To se záhy ukázalo, protože Bára Munzarová (45) preferovala klučičí zábavy, jako třeba lezení na stromy a fotbal.

Tatínek, velký milovník sportů všeho druhu, dceru ve chlapeckých zálibách podporoval. Ta byla ovšem celkem pochopitelně uchvácena i čímsi dalším. Divadlem. V této rodině se před prkny, která znamenají svět, opravdu nedalo nikam utéct.

Bára si vzpomíná, že rodiče byli schopni třeba do dvou hodin ráno debatovat o tom, že židle na jevišti měla stát o půl metru dál, než stála. Bára Munzarová byla hodné dítě a rodičům nedělala téměř žádné starosti.

Když ale přece jen k nějakému průšvihu došlo, řešili to Munzarovi netradičně. Maminka do školy nechodila. Důvěřovala. Komunikovalo se zásadně přes

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden