Můj čas na kafíčko

Recept Ladislava Potměšila a Jaroslavy Brouskové na šťastný vztah? Tolerance, humor a obětavost!

Můj čas na kafíčko

„Kdyby všichni lidé měli takhle jasno, co v životě chtějí dělat, bylo by více těch spokojených než věčně naštvaných.“

Stejně jako museli řešit složitou situaci na začátku svého vztahu, podařilo se Ladislavu Potměšilovi (75) a jeho ženě Jaroslavě Brouskové (70) zvládnout i zdravotní problémy, které přišly s věkem.

Herec Ladislav Potměšil (75) začal se svou profesí už hodně brzy. První divadelní roli dostal ve třinácti letech. Vděčil za to svému otci. Maminka z něho chtěla mít spíš lékaře, ale tenhle sen jí splnila Ladislavova sestra.

První setkání nic moc

Ve filmu si Ladislav poprvé zahrál v 15 letech, jednalo se o snímek Ledové moře volá. To, že byl známou tváří z kin, mu ale prý při balení holek moc nepomáhalo. „Musel jsem se hodně snažit,“ přiznal. „Mluvit a mluvit, ale také nechat mluvit, i když to někdy bylo utrpení.“

Měl jednu výhodu. Protože měl známého v tehdy velmi populárním divadle Semafor, mohl tam vodit vybrané dívky. Poprvé se oženil s hereckou kolegyní Jaroslavou Pokornou (74). Pak ovšem došlo k osudovému setkání s

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden