Můj kousek štěstí

Regina Řandová: Trpké vzpomínky na zesnulého exmanžela

Hvězdu filmu Bota jménem Melichar, Reginu Řandovou, potkalo zklamání v lásce. A znovu vyplulo na povrch v souvislosti s nedávným úmrtím Čestmíra Řandy mladšího (†60), který byl jejím manželem a jemuž porodila syna Čestmíra (27). Vztah záhy zkrachoval, Čestmírovi byly tři roky. „Najednou jsem skončila sama s malým dítětem,“ vzpomíná hvězda seriálu Slunečná.


„Neříkám, že to nebylo těžké, bylo, a hodně, nikdy jsem nechtěla být matkou samoživitelkou, ale když vám nic jiného nezbývá, musíte se k té situaci postavit čelem.“ Bývalý manžel neplatil alimenty, dlužil Regině statisíce, nakonec kvůli tomu skončil ve vězení. „Nedbal jsem na to, abych měl účty v pořádku.

Nebylo to záměrně. Syn ode mě ale dostával spoustu věcí. Kdybych měl šanci, tak bych to doplatil,“ uvedl k tomu příležitostný herec, který prý nebyl zrovna ideálním partnerem. „Snažíte se to řešit, obracíte se na různé instituce, abyste se doprošovala o peníze, které patří vašemu dítěti.

Nakonec skončil ve vězení, ale to vám stejně nepomůže. Až nakonec rezignujete a na ty peníze už radši zapomenete,“ vzpomíná na těžká léta Regina Řandová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden