Můj kousek štěstí
Regina Rázlová obklopena falešnými přáteli?
Boj o peníze.
Regina Rázlová obklopena falešnými přáteli?

Stále je velmi oblíbená a hojně obsazovaná. Zářila v posledních měsících například v seriálech Zlatá labuť, v ZOO nebo v Jedné rodině. O takové kariéře se může mnoha herečkám jen zdát.

Říká se, že Regina Rázlová (77) je také velmi šetrná žena, která si za dlouhou a úspěšnou dráhu herečky dokázala našetřit velké peníze. Nyní se objevily dohady o tom, že se kolem ní možná i proto motá celá řada lidí, kteří by si z lukrativního krajíce rádi něco ukousli.

Prokoukla ho?

Obklopuje se snad lidmi, kteří proti ní spřádají intriky? Mnohé fámy dokonce tvrdily, že postranní úmysly mohl mít i herec Marian Roden (60), s nímž loni trávila hodně času. Byli spolu i na dovolené a zdálo se, že v něm získala dobrého kamaráda.

Kolega, kamarád, či snad něco víc? O tom, jak blízcí si jsou s Marianem Rodenem se dost spekulovalo.

V poslední době se ale zdá, že už se vedle ní neobjevuje tak často, jako dřív. Zlé jazyky mají za to, že odkryl karty a Rázlové se to nelíbilo. To jsou ale spíše jen zlé pomluvy lidí, kteří jí závidí, že ještě ve zralém věku je plna energie, má úspěšnou kariéru a ještě šarmantního kamaráda.

S kým má syna?

Jiní lidé však říkají, že jsou tu další adepti na hereččin majetek. Dcera Adéla (46), která se před několika lety vrátila z Francie, kde dlouho žila a stala se z ní malířka, je nyní mamince nablízku. Problém však může být v tom, že sama herečka se v minulosti o rodinných vztazích nevyjádřila zrovna nejveseleji.

V posledních letech je herečce nablízku hlavně dcera Adéla.

„Snažím se každou chvíli svolávat rodinu ke společnému obědu. Moje děti to nesnášejí, ale nezbývá jim, než mě trpět. Protože jim vždycky říkám, že je to možná dnes naposledy, že přece můžu umřít.“

Kromě dcery má ještě syna Lukáše (51), v jehož případě se stále spekuluje o tom, kdo, že je vlastně jeho otcem. Věřilo se, že je stejně jako Adéla synem bývalého manžela Rázlové, herce Petra Olivy (†75). Jenže to tak být nemusí.

„Je to moje tajemství,“ prohlásila. Má možná pádný důvod proč identitu muže, s nímž má syna, tají. S láskou si prožila muka.

Samé trápení

První manžel Petr Štěpánek (75) si našel jinou jen pár měsíců po svatbě, Petr Oliva s ní také dlouho nepobyl. Třetí manžel, architekt Jindřich Santar (†81), zemřel v roce 2012 na rakovinu.

A netrápila se jen v lásce, jedenáct měsíců strávila za mřížemi kvůli obvinění z tunelování společnosti Skloexport. Soud ji nakonec uznal nevinnou.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz