Moje šťastná hvězda

Regina Rázlová: ZNOVU SKONČILA V NEMOCNICI

Vymlouvá se na diváky

Na herečku REGINU RÁZLOVOU (69) se lepí jedna zdravotní komplikace za druhou. Sotva se otřepala z nedávného pobytu v nemocnici kvůli plicní embolii, musela do nemocnice znovu. Přivodila si totiž ošklivé zranění svalu, a to rovnou během divadelního představení na jevišti.
„Ohnula jsem se pro rekvizitu a ucítila jsem, že je zle,“ svěřila se Rázlová s nepříjemnou příhodou. „Hned jsem věděla, že jsem si v noze něco musela utrhnout,“ dodala herečka. A nemýlila se. Utrhla si totiž stehenní sval.

Před lidmi dělá hrdinku

Rázlová je ale profesionálka a nechtěla zkazit zážitek divákům, kteří si koupili lístky, a tak představení ještě v bolestech a s vypětím všech sil dohrála. Okamžitě poté ji ale sanitka odvezla do nemocnice. Ani pak ale herečka nedokázala zůstat dlouho v klidu. „Ležela bych sice ráda, ale nemám to srdce zklamat diváky,“ říká herečka na adresu těch, kteří se chystají na Karlštejn na letní představení Noc na Karlštejně, kde Rázlová hraje paní Ofku. Přes den tak chodí Regina o francouzské holi a večer před diváky hraje jako by nic. Dělá ale dobře? Zranění by se jí totiž nemuselo dobře zahojit a mohla by si tak přivodit trvalé následky. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden