Moje šťastná hvězda

Reinkarnace a pravidlo tří

Moje šťastná hvězda

Naše duše může putovat i stovky nebo tisíce let. Víte ale, podle čeho je to možné zjistit?

Reinkarnace znamená, že má vaše duše za sebou klidně tisíce let zkušeností, ze kterých momentálně v životě čerpáte. Jak to ale poznat?

Pokud fyzické tělo zemře, magie praví, že duše žije dál a vstoupí do nového lidského těla, či dokonce zvířete. Známá je teorie o návratu spisovatele Williama Shakespeara, jehož duše se údajně převtělila do herce Adama Shulmana. Mimo evidentní podoby se slavným spisovatelem si navíc shodou okolností vzal herečku Anne Hathaway, která sdílí totožné jméno, jako Shakespearova manželka.

Dokonce Shakespeare své manželce napsal dopis, ve kterém říká, že život je příliš krátký na to, aby ji miloval jen jedenkrát, a proto slibuje, že ji v budoucím životě bude hledat. Stejnou fyzickou podobu si duše nechávají přitom jen tehdy, pokud

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden