Můj kousek štěstí

Řekla mu: Dítě teď, nebo nikdy?

Můj kousek štěstí

Potenciální tchyni má na své straně, z toho by měla Daniela vytěžit maximum!

Daniela Písařovicová (43) dlouho budovala kariéru, nadešla chvíle budovat rodinu! Není na co čekat, čas je neúprosný a moderátorce nezbývá než doufat, že to partner cítí stejně.

Moderátorka Daniela Písařovicová (43) prožívá nepochybně přelomové období. Po letech samoty má vedle sebe chlapa. Nikdy se netajila tím, že by chtěla mít lásku a alespoň jedno dítě, ale stále nepotkávala ty správné muže.

Být i po čtyřicítce bezdětnou, a ještě navíc nezadanou, tak si to jistě nepředstavovala, a není divu, že se její naděje na splnění snu o rodinném životě pomalu rozplývaly. Poté ale potkala Ondřeje Brzobohatého (39) a šance ožily. Není ale čas ztrácet čas.

Doteď pracovala hlavně na své kariéře a to velmi úspěšně. Šestnáct let v České televizi toho budiž jasným důkazem. Její osobní život však strádal. Když se

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden