Moje sladké tajemství

Řekne Lucie Bílá „ano“ svému kolouškovi?

Nebojí se, že její milovaný Radek přece jen zatouží po děťátku?

Je stále zamilovaná do svého kolouška Radka Filipiho (38), s nímž je už několik let. A nyní zpěvačka Lucie Bílá (56) možná udělá další významný krok ve vztahu. Bude svatba?

Slavice Lucie Bílá (56) to neměla nikdy lehké, musela počítat s tím, že dost často narazí i na muže, které bude vábit spíš její sláva a jmění. Proto byla vždy opatrná, i když se tvářila, že je zamilovaná nejvíc v životě, stále byla obezřetná.

Noid má už třetí dítě se dvěma ženami.

I Radek si prošel sítem, pár se dokonce jeden čas rozešel. Proč, to vědí oni dva. V každém případě se opět dali dohromady. Čas ale jejich vztah prověřil, Radek je Lucce oporou a zjevně mu nezáleží na jejích penězích.

S Makovičkou spolu stále podnikají.

Co by donutilo zpěvačku změnit názor? Podle jejího okolí za to mohou bývalí partneři! Kdy řekne „ano“? Lucie se pořád vídá s Petrem Makovičkou (46), s nímž podniká, a také s Václavem Noidem Bártou (41). S tím se potkává na pódiích.

Oba muži mají své rodiny a Lucie pochopila, že ani ona nechce být sama a své zázemí s Radkem chce prý zpečetit. Do třetice všeho dobrého? Právě Noid byl jejím druhým manželem, tím prvním se stal pozounista Stanislav Penk (48).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden