Moje sladké tajemství

Řekne mu Agáta „ano“?

Moje sladké tajemství

Možná už je to opravdu konečně láska...

Influencerka Agáta Hanychová (37) má další zářez na pažbě. Tentokrát se u ní zasekl mediální magnát Jaromír Soukup (53). Jako pár jsou pohlední, zdají se být spokojení. Jak se zdá, je to skutečně láska a ne jen další projekt Jaromíra Soukupa nebo Agáty Hanychové.

Není určitě sledovanější lásky současnosti. Agáta (37) a Jaromír (53) doslova dovádí jako puberťáci. Což o to, to zamilovaní dělají, jenže je problém, že oni se nikdy takhle nechovali. I rebelka Agáta si dlouho střežila chlapce, než ho představila veřejnosti. Navíc šlo vždy o její vrstevníky, a jak sama řekla, líbí se jí pokérovaní muži.

Tomuto obrazu distingovaný miliardář v obleku moc neodpovídá. Soukup měl také jiné typy, než je Agáta. Vnadné blondýnky, ať to byla herečka Kateřina Brožová (54), či zpěvačka Tereza Mátlová (46). Nebyly zrovna duší rebelky jako Agáta. Což nevylučuje, že

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden