Moje šťastná hvězda

Renée Zellweger málem psychicky zkolabovala

Na několik let se vzdala slávy

Americká herečka RENÉE ZELLWEGER (47) tvrdí, že v sobě objevila dobrodruha, a tak se jednoho dne sbalila a pět let byla na cestách. Donutila ji k tomu nadmíra stresu.

Zatímco většina hollywoodských hereček se snaží zůstat u filmu tak dlouho, jak jen to je možné, a nedávat si žádné pauzy, aby na ně náhodou režiséři při natáčení dalšího filmu nezapomněli, tahle rodačka z Texasu se rozhodla pro pravý opak a dala si přestávku, která trvala celých šest let.

Teď je konečně zpátky na scéně, tak schválně, jak rychle se jí podaří naskočit zpět do zběsilého pracovního tempa. Než se totiž rozhodla pro dlouhou dovolenou, byla na tom psychicky tak špatně, že jí hrozilo nervové zhroucení.

„Nemohla jsem se na sebe už ani podívat,“ přiznává herečka s tím, že byla dokonce alergická i na svůj hlas. Jednoho dne si tedy řekla, že to takhle dál nejde, a naplánovala si malý výlet, na kterém se jí ovšem zalíbilo natolik, že se vrátila až po několika letech.

Vyhovovala jí anonymita

S přáteli cestovala po Asii, vlakem prý projela celý Vietnam. V jednom z prvních rozhovorů, který po návratu poskytla, prozradila, že měla velkou potřebu odjet někam, kde bude především příroda a minimum shonu a stresu, které ji obklopovaly v dstatě celý život.

Parta se slavnou herečkou v čele nepřespávala v žádných drahých hotelech, někdy si všichni dokonce ustlali venku a celou noc strávili pod širým nebem, což je prý jedna z věcí, na niž nikdy nezapomene. Před odjezdem byla vyčerpaná, nebrala si údajně žádné volno, které každý nutně potřebuje mezi jednotlivými projekty. „Nakonec mě .to dohnalo,“ přiznává Renée. Poslední roky si ale nejen odpočinula, náramně si je užila. Zatímco jinde ve světě nemůže vyrazit ven, aniž by hrozilo riziko, že ji někdo vyfotí a snímky použije, tady blondýnku, která se proslavila rolí ztřeštěné novinářky Bridget Jones, nikdo nepoznával, což si pochvaluje nejvíc.

Našla podle svých slov anonymitu a cítila se volně, protože ji nikdo nesrovnával s její filmovou postavou. Nikdo ji neznal. Vzhledem k tomu, jak moc ji tento život zaujal, je možné, že na filmovou kariéru zanevře a vrátí se do role dobrodruha.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden