Můj čas na kafíčko

Řeší drsnou žárlivost v rodině

Herečka Veronika Arichteva (34) se koncem září stala maminkou malého Luky  (4 měsíce), a celý její dosavadní život se rázem otočilo 180 stupňů. A nejenom ten její! Příchodem malého „vetřelce“ trpí i rodinnný pejsek, fenka Ebby…

Jeden problém za druhým

Zatímco její manžel Biser Arichtev (44), známý režisér, jenž stojí například za seriály Vyprávěj nebo První republika, je už zkušený otec, který má z předchozího vztahu synka Teodosia (10), pro Veroniku je role maminky nová.

Miminko si pořídili až sedm let po svatbě. Možná i proto, že nechtěli komplikovat Arichtevovu synovi dětství, a tak počkali až povyroste.

Také mu hned v novém domě zařídili k novopečenému bratříčkovi i zbrusu nový pokoj, abysi nevlastní sourozenci nezáviděli. Tyto vztahy jsou komplikované i u vlastních, natož pak u těch, kde každý syn má jinou maminku.

Veronika s manželem Biser Arichtevem (44).

Dárek od exmilence

S žárlivostí ale musí bojovat Arichteva i u fenky Ebby, která náhle není opečovávaným „jedináčkem“. Ostatně, jak nyní Arichteva připustila, reakce pejska, kterého dostala v roce 2012 od svého bývalého přítele Michala Kavalčíka (44) alias Rudy z Ostravy, na „mladšího sourozence“ se předem velice obávala.

A přesně to se stalo. Pejsek se stále doprošuje jejich pozornosti, neustále snáší různé hračky, aby si s ním hráli, leze miminku do hnízdečka přesně ve chvíli, kdy ho tam Veronika pokládá.

Dokonce se snaží ukořistit i kus místa na kojícím polštáři, lehat si na malého, když ho chce zamilovaná maminka pusinkovat. Prostě Ebby má za ušima a o lásku páníčků se nedá připravit.

Děsí se, co přijde!

„Ano, bála jsem se správně! Ale občas vypadá, že ho má i ráda,“ připouští se svým typickým smyslem pro humor Arichteva. Ostatně už krátce po šestinedělí sdílela na sociální síti momentku z procházky s kočárkem a naznačovala, že díky miminku je pejsek nejvíce vyčerpaný.

„Ebbina se toho nikdy nenavenčila tolik jako teď!“ vtipkovala novopečpečená maminka v listopadu. Ale, jak správně tuší, může být i hůř, až malý Luka začne lézt a bude si chtít se svým čtyřnohým bráchou začít „hrát“.

„Děsím se dne, až Luka zjistí, že má Ebbi ocas, a ona, že Luka žužlá rohlík, ten den si beru dovolenou!“ hrozí se už teď sympatická herečka, která až donedávna zářila v úspěšném seriálu Slunečná jako potvora Denisa Kánská.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden