Moje sladké tajemství

Řeší manželskou krizi alkoholem?

Stála jí nebezpečná jízda v opilosti za to?

Stačila jedna nepozorná chvilka a královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (62) má na krku pořádnou nepříjemnost! Zapletla se totiž do bouračky a při dechové zkoušce jí policisté opakovaně naměřili neuvěřitelné dvě a půl promile alkoholu.

Dáda přesto tvrdí, že žádný alkohol nepila a pouze den předtím na první svátek vánoční si dala pár skleniček u dcery zpěvačky Aničky Slováčkové (23). Ta to ale hned popřela s tím, že mámu viděla jen na Štědrý den.

Hrozí jí vyhazov z divadla Jenže kromě toho, že má nabouraný svůj milovaný mercedes, nestihla v divadle ani večerní představení Sněhové královny. Musela se za ni rychle sehnat náhrada kolegyně Míša Zemánková (37).

Na víno může zřejmě na dlouhou dobu zapomenout

A ani další představení si Dáda jen tak nezahraje. Producenti totiž rozhodli, že Patrasová svým chováním ohrozila představení, a tak zbylá naplánovaná do konce února pokryjí její alternace. Dáda tak bude mít ještě v divadle co vysvětlovat a je možné, že už s ní tvůrci muzikálů počítat nebudou.

Tím spíš, pokud autonehoda byla pouze vyústěním dlouhodobějších problémů s alkoholem. O těch se zmínil i její manžel saxofonista Felix Slováček (75), který ale už delší dobu žije se svou milenkou Lucií Gelemovou (36).

Za tuhle fotku si dostala od Felixe pořádnou sodu.

Dáda totiž na internetu sdílela fotografii, jak se s Felixem líbá a přidala popisek, že se krásně stará o jejich společný dům. Manželé jsou přitom už několik let odloučeni. Jak dlouho tohle trvá? Slavný saxofonista se tou dobou vracel z Londýna, kde byl právě s Lucií a něco takového si tentokrát nenechal líbit.

Jeho slova si Dáda za rámeček rozhodně nedá. „Vždy, když se naleje, dělá tyhle výmysly. Už nevím, jak se tomu bránit,“ stěžoval si rozčilený Felix a nebál se zasadit i další ránu. Do společného domu prý vůbec nechodí a přestěhoval si už i kancelář.

Jediný důvod proč se občas zastaví, je současná rekonstrukce koupelny. O Dádě navíc říká, že by jí někdo měl pomoci s její závislostí na alkoholu dřív, než bude pozdě. Herečce se tak nejspíš začíná celý život hroutit.

Podá pomocnou ruku právě Felix, nebo bude muset přispěchat na pomoc její italský milenec Vito (48)? To se zřejmě velmi brzy ukáže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden