Moje šťastná hvězda

Řeší partnerovu nevěru?

Zasloužila by si konečně štěstí po boku muže, který ji nebude podvádět.

Už nějakou dobu mluví o svatbě, ale nic se neděje. LUCIE BÍLÁ (57) podle některých informací váhá, zda si RADKA FILIPIHO (39) vzít. Kolují drby o jeho milence.


Před pár dny se objevily spekulace o jejich tajné svatbě. Nic z toho ale nebylo. Lucie Bílá (57) se sice pří zmínkách o veselce rozzáří, to je ale celé. Přitom se říká, že Radek Filipi (39) by nebyl proti. Vždyť u zpěvačky mu nic nechybí, ona si ho hýčká jako v bavlnce. Jenže v každém ráji jednou zaprší a jejich vztah není výjimkou.


Už to jednou zažila


Už nějakou dobu kolují zvěsti, že jí byl Filipi nevěrný. Prý se stýká s mladou ženou, kterou měl potkat v posilovně. Je to voda na mlýn lidem, kteří jejich vztahu od začátku nevěří a tvrdí, že ji stejně jednou podvede, protože mu starší partnerka přestane vyhovovat.


Něčím podobným už si prošla s exmanželem Václavem Noidem Bártou (42). Zahrnula ho dary a on jí nakonec stejně utekl.


Říká se, že až se jednou zpěvačka přestane smát, bude na tom opravdu špatně.

Dívá se raději jinam?

Zpěvačka na muže nikdy moc štěstí neměla. Snesla by jim modré z nebe, ale dříve či později se z nich vyklubali nevěrníci nebo jí ublížili jinak. Bílá přesto na lásku nezanevřela. Po boku Filipiho opět rozkvetla a zdálo se, že by mohl být tím pravým.

Jestli ne, těžko zase začne znovu. Možná proto se mluví o tom, že některé jeho „nedostatky“ prostě přehlíží. Jedním z nich může být i jeho záliba v mladších ženách. Kdyby začala dělat scény a dávat ultimáta, třeba by zase zůstala sama. A to už asi nechce dopustit za žádnou cenu.

Byla mu oporou

Přitom Filipi nedávno prošel složitým obdobím. Musel podstoupit operace plotének, po kterých následovala rekonvalescence. Bílá mu celou dobu stála po boku, podporovala ho. Chodila za ním do nemocnice, pak se o něj starala doma.

Pokud by se jí za to všechno „odvděčil“ tím, že bude pokračovat v možných románcích, nebylo by to od něj vůbec hezké. V redakci i proto věříme, že jsou jeho zálety jen výplody závistivých lidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden