Moje šťastná hvězda

Řeší problémy ve vztahu?

Herec Michal Novotný (41) se proslavil především díky seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Jeho milá už nechce být anonymní žena od plotny?

Lidé ho znají jako lékaře Darka Vágnera, ale málokdo ví, jaký je Novotný ve skutečnosti. On se otázkám, které se týkají jeho soukromí, vyhýbá jako čert kříži. Nechce o sobě podávat žádné informace a ještě donedávna se mu to úspěšně dařilo.

Pořád si jede svou

Pak ale jeho kamarád a kolega z pořadu Partička Richard Genzer (55) vyzradil, že má přítelkyni, a dokonce i malou dceru. Od té doby je Michalovo soukromí čím dál tím víc na očích. Novotný i nadále tají, co může.

Jeho přítelkyně mu to ale tak trochu kazí. Údajně si totiž měla založit profi l na sociálních sítích, což Michalovi neudělalo radost. On se snaží o to, aby zůstali co nejvíc v utajení, a jeho partnerka o sobě mezitím dává vědět.

Došla jí trpělivost?

Měla u nich kvůli tomu dokonce proběhnout i hádka. Michalovu přítelkyni už asi nebaví žít v utajení. Váží si toho, že chce Novotný ji i jejich dceru chránit před světem, ale ona touží po normálním životě.

Očividně jí došla trpělivost a chce vzít celou situaci do vlastních rukou. Michal na to asi jen tak nepřistoupí, takže buď partneři najdou kompromis, nebo se jejich problémy budou dál prohlubovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden