Moje šťastná hvězda

Řeší snad další manželskou krizi?

Zbytek léta se snaží ZLATA ADAMOVSKÁ (62) užít plnými doušky. Zdá se ale, že bez manžela PETRA ŠTĚPÁNKA (72). Může za to její přístup k dotěrným fanouškům?


Už nějaký čas se hodně mluví o tom, že manželství hereckých hvězd Zlaty Adamovské (62) Petra Štěpánka (72) prochází vleklou krizí. Teď už to prý dospělo do takového stadia, že herečka o svém muži raději ani nemluví.


Začal se o ni bát


Je to teprve pár dnů, co se hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 přiznala k tomu, jak nepříjemní  umějí být někteří její fanoušci. „Zcela vážně po mně někteří chlapi vyžadovali prohlídku, že je bolí tuhle a tamhle. Mám ale skvělou výmluvu.


Říkám jim: Pánové, já jsem dětská doktorka, tak vám prohlídku udělat nemůžu,“ vyprávěla Adamovská a snažila se celou věc podat jako žert. Ten, kdo se ale ani trochu nesmál, byl její manžel.


Štěpánek si prý velmi dobře uvědomuje, že takovéhle, na první pohled nevinné chování může brzy nabrat ošklivý spád. A podle všeho ho prý velmi rozčiluje, jak se to jeho žena snaží zlehčovat, což u nich údajně vede k nepříjemným konflliktům.


Ale bohužel to prý není jediný problém. Herečka  o sobě říká, že je neuvěřitelně praktická. Doma má údajně hlavní slovo, dokáže si poradit naprosto se vším a manžela k tomu vlastně ani nepotřebuje.


Její velkou vášní je hlavně plánování, ve kterém se úplně vyžívá. „Nejvíc mě těší, když všechno šlape podle plánu,“ netají se. Jenže to vypadá, že Štěpánek její nadšení ani trochu nesdílí.


Nedávno se dokonce prořekl, že jsou situace, kdy by se s ní mohl krásně rozhádat, aby byl ale klid, tak raději nic neříká. I to je údajně jeden z důvodů, proč se začali tak odcizovat.


Volno tráví každý sám?


Adamovská se svěřila s tím, co bude do konce léta podnikat. O manželovi však nepadlo ani slovo. „Těším se na dovolenou, na práci na chalupě, na užívání si s vnoučaty, na výlety na elektrokole, zajímavé knížky a na život bez zákazů a příkazů, bez lži a přetvářky,“ říká.


A fanoušci spekulují, jestli tím myslela pouze protipandemická opatření nebo to měl být rýpanec do žeber jejímu manželovi. V každém případě je to podle nich podezřelé. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden