Moje šťastná hvězda

Restované hovězí s paprikami

Hovězí maso lze připravit jako minutku a ještě bude krásně šťavnaté.


Suroviny:


250 g hovězí svíčkové či rump steak


2 papriky


2 červené cibule


3 stroužky česneku


4 lžíce olivového oleje


sůl, pepř


Postup:


Maso si nakrájejte na zhruba tři milimetry tenké plátky. Na pánvi si rozpalte olej.


Maso krátce osmahněte a přidejte k němu na měsíčky nakrájenou cibuli, celé stroužky oloupaného česneku a na proužky nakrájenou papriku. 


Restujte zhruba pět minut. Bohatě osolte a opepřete. Těsně před podáváním pánev ještě trochu pokapejte olivovým olejem. Pokrm to krásně doladí.


Maso se zeleninou klidně nechte na pánvi a podávejte s čerstvým křupavým pečivem. Maso se bude rozplývat na jazyku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden