Moje šťastná hvězda

Řídí mu celý život jeho manželka?

Moje šťastná hvězda

Návrat do seriálu Sestřičky byl pro MARKA NĚMCE (39) nevyhnutelný. Dost možná je to ale všechno trošku jinak, než sám tak zapáleně tvrdí.

Před lety se stal hvězdou Modrého kódu a všichni mu leželi u nohou. Marek Němec (39) přinesl do seriálů obecně velké osvěžení. Sám byl za takovou příležitost víc než rád.

Do té doby byl spíše divadelním hercem a větší role v seriálech a filmech se mu dost vyhýbaly. Doma měl navíc malé děti a  musel je nějak uživit.

Role doktora Hofbauera mu padla jako ulitá a on do ní dával všechno, co jen šlo. Vydělával pohádkové peníze a  hned se dostal do hledáčku dalších tvůrců, kteří o něho měli velký zájem.

Sám se rozhodl odejít

Jenže, jak jistě každý ví, natáčení dlouhodobého projektu se sice po finanční stránce hodně vyplatí, na druhou stranu je to ale pořádný žrout času a také soukromí.

A to se Markovi přestalo líbit. Na rodinu totiž neměl rázem vůbec čas. Kromě toho měl i

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden