Staré dobré časy

Říkali jí Mona Lisa 20. století

Staré dobré časy

Díky Esmeraldě získala roli i v reklamě na podprsenky. Přezdívalo se jim tehdy podle ní. Prostě Lolo.

Při pohledu na její tvář sedali muži ke stolu a psali milostné básně. Stačil jediný pohled a producenti vypisovali šek a režiséři si do svých scénářů zapsali, že v hlavní roli vystoupí Gina Lollobrigida.

Málokterý milovník filmového umění ví, kde se přesně nachází italské městečko Subiaco. Přitom se jednou možná zajede podívat tam, kde se narodila jedna z největších hvězd světového filmu. Obdivovaná Luigina „Gina“ Lollobrigida.

Vilu jim zabavili Němci a zničil požár

Až jednou někdo natočí film podle jejího příběhu, bude se na co dívat. Narodila se do rodiny majitele prosperujícího nábytkářské firmy. Jenže během války se rodina ocitla téměř na mizině. Jejich vilu zabrali Němci a po bombardování

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden