Moje chvilka pohody

Riskuje život kvůli fotkám!

Představitelka Aničky Liškové z nekonečného seriálu Ulice, Ljuba Krbová (58), je známá jako vášnivá cestovatelka a zkušená fotografka. Pro dobrou fotku neváhá riskovat klidně svůj holý život.

Jak ostatně sama přiznala, během dovolených, které nejčastěji tráví se svým manželem Ondřejem Neffem (71), se to občas pořádně zvrtne. Na Srí Lance ji málem uštkl smrtelně jedovatý had, kterého vyprovokovala k útoku, když na něj málem šlápla při hledání vhodného místa pro focení. Nebyla to však zdaleka jediná chvíle, když šlo herečce o život. Jakoby podobné situace snad vyhledávala!

Zaútočil na ni slon

V Botswaně zase prý jen tak tak unikla strašné smrti divokým zvířetem. Rozzuřený slon se za ní hnal v touze zašlapat ji do země po té, co ho vyděsil manželův velký objektiv. Zřejmě si ho spletl se zbraní. Statečná Krbová zůstala ale nehnutě stát a to ji zřejmě zachránilo život. „Věděla jsem, že nesmím utíkat, takže jsem zůstala stát a čekala jsem na svůj konec,“ uvedla Krbová s tím, že tehdy měla opravdu velký strach. Vše ale naštěstí dobře dopadlo. Útoky zvířat či nečekané redakce domorodců nejsou ale ničím, co by mohlo herečku od jejích návštěv cizí zemí odradit. Jak sama uvedla exotické destinace dávají jejímu životu ten pravý smysl a cíl. Tak snad při ní bude štěstěna stát i nadále.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden