Můj čas na kafíčko

Rituál, jak přivolat LÁSKU

Můj čas na kafíčko

Je třeba ji hledat, či počkat, až vás najde sama? Zkuste metodu objednávky z vesmíru.

Toužíte být znovu milována, a nevíte, jak na to? V nejrůznějších knihách se můžete dočíst, že není problém získat lásku a štěstí. Stačí si jen ujasnit, co chcete, a pak poslat do vesmíru svou objednávku. Jak si „objednat“ lásku, aby to fungovalo?

Spousta žen touží po muži, ale vlastně ve skrytu duše nevěří, že ho najdou. Mají hlavu plnou negativních myšlenek, než aby si řekly: Mám se ráda, a není důvod, aby se zajímavý chlap neobjevil.

Místo toho si podvědomě říkají, že jsou už asi staré, tlusté, neschopné, a žádný kloudný muž o ně nezavadí. Základ změny toho, co k sobě v životě přitahujete, je zbavit se negativních myšlenek, ve kterých sama sebe ponižujete a znehodnocujete. Teprve když máte ráda sama sebe, je reálná šance, aby se objevil někdo, kdo

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden