Můj čas na kafíčko

Rituální magické koupele

Můj čas na kafíčko

Očistné rituální koupele se používají už odpradávna. Zkuste je i vy, poradíme vám...

Naši předci věřili v magickou sílu vody a přírody, která dodá sílu a zbaví trápení. V čase, kdy vládne paní Zima, se tedy nechte inspirovat a očistěte tělo a duši pomocí koupele v kouzelných bylinkách.

Důležité je, abyste magickou očistu provedla včas. Tedy co nejdříve po velkém stresu nebo po kontaktu s osobou, kvůli níž se cítíte v ohrožení.

Nejlepším časem pro provádění je novoluní. Chcete-li svůj rituál maximálně posílit, vhodná doba je o západu slunce, o půlnoci či za rozbřesku, což jsou časy spojené se změnou a přechodem.

Kouzelné bylinky

Prostřednictvím kouzelných rostlin snáze dosáhnete hluboké relaxace, vytoužené útěchy, pocitu klidu a uvolnění.

Rituální bylinkové koupele jsou časem, kdy se věnujete jen sama sobě, svému tělu i mysli, a můžete tak zapomenout na všechny obtíže a splíny. Dají se tak navíc

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden