Můj čas na kafíčko

Robin Williams nechtěl šíleně trpět, tak to raději sám ukončil!

Můj čas na kafíčko

Jeho třetí žena si ho bohužel dlouho neužila: pouhé tři roky.

Rozdával smích a dobrou náladu lidem na celém světě. Před třemi roky jim ale hollywoodský herec Robin Williams (†63) způsobil i nečekaný smutek.

Před třemi roky šokovala svět zpráva o smrti herce, který byl prestižním týdeníkem označen jako nejzábavnější žijící muž světa. I velcí baviči ale mívají svá soukromá trápení a skryté nemoci. To byl i důvod, proč Robin Williams zvolil dobrovolný odchod.

Kamarády si musel vymýšlet

Někdo má štěstí, že se narodí do bohaté rodiny. Robinův tatínek byl manažerem automobilky Ford, maminka profesionální modelkou. Kromě vrozeného talentu přispěl k rozvoji jeho hereckých schopností i fakt, že jako dítě trpěl nadváhou. V důsledku toho si s ním nikdo

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden