Můj čas na kafíčko

Rod mého třetího manžela skrýval příšerné tajemství!

Ještě před svatbou mě manžel varoval, že něco hrozného přijde.

Jsou věcí, o kterých se dozvíme, až když s někým spojíme svůj život.    

Radek byl už můj třetí manžel. Dlouho jsem si rozmýšlela, jestli to mám opravdu zkusit do třetice všeho dobrého, zvlášť proto, že už mi bylo šestačtyřicet let. První manželství byl omyl, který skončil po roce, druhý muž mě po dvaceti letech vyměnil za mladší model. Poté, co jsem si definitivně řekla, že do toho půjdu, musela jsem ještě Radka trochu nutit. Po svatbě jsem pochopila proč.

Probudily mě hluk a světlo

Také pro Radka šlo o třetí manželství. Krátce před svatbou mi řekl, že mě poté, co se vezmeme, potká divná událost. Byl si tím jistý, protože se to stalo už i jeho dvěma předchozím ženám. Nechtěl mi ale prozradit, o co půjde. Probudil moji zvědavost, ale současně i strach. Radek mě ovšem ujistil, ať se nebojím, i kdyby se dělo cokoliv. Svatba proběhla v komorním duchu a v klidu. Ani v následujících dvou dnech a nocích se nestalo nic, co by se nějak vymykalo normálu. Došlo k tomu až třetí noc našeho manželství. Probudil mě hluk a nezvyklé světlo. Pocítila jsem, jak mě Radek uchopil za ruku. Pošeptal mi, že všechno bude v pořádku. Když jsem se pořádně probrala, spatřila jsem, jak se uprostřed ložnic vznáší přízrak nějaké dávného vojáka s puškou. A to děsivé stvoření navíc promluvilo!

Byla to dávná historie

Přízrak k nám natahoval ruce a sípavým hlasem nás žádal, abychom mu vrátili jeho boty. Třásla jsem se po celém těle a uklidňovala mě jen Radkova přítomnost. Manžel sám byl přitom klidný – pak jsem pochopila, že tuhle situaci už prožil vícekrát. Hrůzostrašná scéna trvala asi pět minut, pak přízrak zmizel. Radek mi pak vysvětlil celou historii: někdo z jeho předků kdysi okradl v napoleonských válkách těžce raněného vojáka o jeho boty. Než ten voják zemřel, zloděje proklel. Od té doby se pravidelně zjevuje každému, kdo se s Radkovým rodem nějak spojí. Manžel mě ujistil, že přízrak se už víckrát neobjeví. Věřím mu, ale kdykoliv zpětně pomyslím na tu hrůzu, běhá mi mráz po zádech!

Anna B.(43), Opava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden