Moje sladké tajemství

Rodiče nechtěli, aby se Tereza Kostková věnovala pouze herectví

Moje sladké tajemství

Přestože se narodila známým a oblíbeným hercům, neměla Tereza Kostková (47) dlouho o své budoucí profesi jasno. Nakonec dala na slova Carmen Mayerové (79) a Petra Kostky (85), že kumšt je pořádná řehole a měla by mít širší záběr, a proto kromě divadla a natáčení pro televizi také moderuje.

Ostudu svým rodičům rozhodně neudělala. Tereza Kostková (47) září, kudy chodí. Už dlouhá léta je neodmyslitelně spjata s taneční soutěží StarDance a diváci si ji oblíbili i jako rozhlasovou moderátorku, stejně jako seriálovou herečku, například v Jedné rodině.

Do toho hraje v divadle, kde ji režíruje také její manžel Jakub Nvota (46), a když má trochu času, cestuje nebo si užívá pohody na zahradě. Nikdy ale nevyužila

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden