Můj kousek štěstí

Rodina čelí útoku predátorů

Nedávno se stali hrdými rodiči a chtěli se se svým synkem pochlubit na sociálních sítích. Z reakcí, které jim začaly od sledujících chodit, jim ovšem brzy pořádně zatrnulo. 

Na rozdíl od jeho hereckých kolegů se Romanu Vojtkovi daří i v nelehké době. Přestože jsou divadla stále zavřená a nemůže vystupovat, dostal příležitost v nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas, kde každý týden exceluje v převleku za známé osobnosti. Do rodinné kasy se tak stále sypou penízky.

Manželka influencerkou

Přispívat se snaží také jeho žena Petra Vojtková, která propadla trendu maminek na mateřské a stala se influencerkou. Na svém Instagramu tak propaguje všechno možné od plínek až po žehličky. Ale ani v tom nejhorším snu si neuměla představit, jací lidé její příspěvky vlastně sledují.

Nechutné návrhy

Sympatická Petra si na svém instagramovém profilu vybudovala už početnou základu fanoušků, kteří rádi sledují střípky z jejího života se známým hercem. Najdou se mezi nimi ale i tací, kterým jde o úplně jiný druh potěšení. Nedávno se například musela potýkat s jedním fanouškem, který měl dost podivné choutky.

Napsal jí zprávu, ve které jí nabízel, že od ní odkoupí použité spodní prádlo. Za fetiš byl dokonce ochotný zaplatit pořádný balík a zpěvačce sliboval až 300 eur.

To už by byl pro matku na mateřské pořádný přivýdělek. Ta se ale rozhodla tuto bizarnost sdílet na svém profilu a s komentářem „Svět se zbláznil.“ ji přešla. To ale ještě netušila, že ten pravý šok ji teprve čeká.

Vyhlédli si jejich dítě

Další zvrhlý návrh na sebe nenechal dlouho čekat, tentokrát se ale netýkal pohledné zpěvačky. Roman s Petrou v listopadu loňského roku přivítali na svět syna Nathaniela a jako správní hrdí rodiče se čas od času pochlubí nějakou tou fotkou. Dle očekávání obvykle sklízejí jen pochvalné komentáře a gratulace, teď ale oba vyděsila zpráva od osoby, které jejich malý synek padl do oka více než je zdrávo.

„A vyfotíš mi tvého syna? Klidně i ve vaně, to je mi jedno.“ tak zněl oplzlý vzkaz, který přistál ve zprávách mladé mamince. Ta byla v naprostém šoku a rozhodla se okamžitě jednat.

Skončili na policii

Vojtková zprávu veřejně sdílela, aby všem ukázala odvrácenou stranu Instagramu a varovala před zlem, které se může skrývat za anonymními profily. Útok pedofila na své dítě si nenechala líbit a celou záležitost předala policii.

„Těch 30 minut na policii mi za to stálo.“ oznámila odhodlaně a upozornila na to, že každý by měl předem zvážit to, co zveřejní. Je jasné, že i manželé Vojtkovi si teď dají pořádný pozor a fotku jejich syna na internetu už jen tak neuvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden