Můj čas na kafíčko

Rodina už Vondráčkovi není dost dobrá?

Ačkoliv je mu čtyřicet let, pořád se hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas Petr Vondráček (40) chová jako starý mládenec. I když má dlouholetou partnerku Báru Janatovou (33) a s ní už šestiletou dceru Aničku, neváhá si prý, podle jeho přátel, dělat, co chce. 

Často prý utíká od rodiny a tak jeho přítelkyně nikdy neví, na čem je, protože od jeho kamarádů údajně moc dobře ví, že věrnost jeho silnou stránkou rozhodně není. Díky popularitě v televizní show se na něj fanynky lepí a on se za pěknými ženami rád otočí. A možná nejen to…

Nevěrný už byl několikrát

Před pár dny všechny šokoval přiznáním, že od rodiny týden co týden pravidelně utíká. „Každý čtvrtý den potřebuji jenom pro sebe, jestli mi rozumíte. Takže tři dny jsem velice pozorný partner a čtvrtý den mizím,“ přiznal se herec a moderátor. Jenže co vypadá na první pohled nevinně, nemusí vůbec takové být! Před pěti lety totiž svou nynější přítelkyni podvedl s tanečnicí Adélou Hájkovou (38). A kdo něco takového udělá jednou, nejspíš to udělá i podruhé. A také že se tak stalo. Minulý rok byl s milenkou přistižen zas. I když se od té doby snaží sekat latinu a tak mu Bára odpustila, ruku do ohně by za něj jistě nedala.

Partnerka mu flirtovaní se ženami toleruje.

Proč se nechce ženit?

Přítelkyně to s ním skutečně nemá vůbec jednoduché. Když Vondráček koncertuje se svou kapelou Lokomotiva, podle mnohých svědků rád flirtuje s fanynkami. Možná jeho současný vztah nebere příliš vážně, protože se ani nemá k tomu, aby přítelkyni požádal o ruku. „Každé druhé manželství se rozvádí a osobně si myslím, že ten institut je trošku přežitek,“ tvrdí Vondráček. A tak je otázkou, proč ti dva vůbec zůstávají spolu? Nejspíš jen kvůli společné dceři, ale ta jednou také dospěje a pak už bude mnohem těžší najít si nové partnery.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden