Moje šťastná hvězda

Rodinná tragédie ji dostala na dno

Moje šťastná hvězda

Drobná černovláska si prošla doslova peklem, přišla o své nejbližší a v útlém věku zůstala na všechno úplně sama! Jak to zvládá?

Ačkoli je ještě velmi mladá, prožila si KATEŘINA MARIE FIALOVÁ (24) tolik bolesti a smutku, že by to vydalo minimálně na dva životy. Jak herečku poznamenala tragická ztráta rodičů?

Sympatickou černovlásku Kateřinu Marii Fialovou (24) si diváci nepochybně pamatují z show Tvoje tvář má známý hlas nebo z celé řady seriálů, kde hrála. Prošla Ordinací v růžové zahradě 2, primáckými Sestřičkami, 1. MISÍ a momentálně září po boku kolegy Romana Vojtka (49) v novém seriálu Hvězdy nad hlavou. Sláva a úspěch, kterých se jí v současnosti dostává, ale jen těžko vyvažují krutou ztrátu otce a tragickou smrt mámy, kterou našla coby dospívající dívka oběšenou. 

Obtížná životní situace se později ještě zkomplikovala, když herečka přerušila na několik let kontakt s jediným členem rodiny, který jí ještě zbyl – se starší sestrou, která ji po smrti rodičů vychovávala. Našly k sobě nakonec cestu? A dokázala se

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden