Můj kousek štěstí

Rodinná válka kvůli milionům!

Jedno jediné rozhodnutí, které v posledních dnech měla učinit Hana Gregorová, patrně navždy pohřbí její vztahy se synem Ondřejem Brzobohatým (37).

Je sice pravda, že problémy mezi sebou měli už předtím, jestli ovšem existovala sebemenší naděje, že by se mohli udobřit, Gregorová ji zřejmě zašlapala do země. Herečka se totiž rozhodla, že se zbaví krásného rodinného domu v Říčanech u Prahy, kde mnoho let žila se svým manželem Radoslavem Brzobohatým (†79).

Syn se od ní začíná odvracet

„Mám jasno v tom, že ho nikdy neprodám!“ tvrdila přitom velmi přesvědčivě ještě nedávno. Co se stalo, že se rozhodla tak najednou změnit názor? Potřebuje peníze? Vztahy v rodinně jsou dlouhodobě na bodě mrazu.

Hudebník se totiž nikdy nesmířil s tím, že se jeho matka vrátila ke svému kontroverznímu milenci Ondřeji Koptíkovi (36). Díky němu totiž slavná rodina zažívala velmi krušné chvíle a o ostudě obřích rozměrů není snad ani třeba mluvit.

„Nepřeji si být nijak spojován s bulvárními eskapádami mé matky,“ uvedl rozčilený Ondřej před dvěma lety, kdy jeho matka plnila spolu se svým milencem přední stránky bulvárních plátků. Podle Brzobohatého dělá Gregorová svým chováním slavným předkům jen ostudu. Od té doby se muzikant o své matce takřka nevyjadřuje.

Děti jí zradu neodpustí

Gregorová jezdila léta pečovat o dům i o zahradu, kde s mužem žila. Z Říčan se totiž po smrti manžela odstěhovala do centra a do vily jen dojížděla, stejně jako její děti. Ty jí asi jen sotva kdy odpustí, že dům, kde vyrůstaly, chce prodat.

Ondřej s Rolou (43) mají k nemovitosti silné citové pouto a pojí se k němu mnoho vzpomínek na milovaného tatínka. Zdá se ale, že to Gregorové nijak zvlášť nevadí. Dokonce svůj úmysl s prodejem se svými potomky údajně ani nekonzultovala. Je zřejmé, že s takovým rozhodnutím se budou oba smiřovat jen velmi těžko.

Tlustá čára za minulostí 

„Informace o prodeji domu mohu potvrdit. Myslím, že se Hanka chce posunout. Ukončit nějakou životní etapu a jít dál,“ uvedl milenec. Údajně to má být právě on, kvůli komu se měla Gregorová rozhodnout dům prodat. Rozhodně za něj nedostane herečka málo. Hodnota nemovitosti se totiž odhaduje na nějakých 22 milionů korun! Otázkou je, jestli je to dost velká cena za to, že se navždy rozhádá se svým synem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden