Moje šťastná hvězda

Rodinná válka kvůli popularitě?

Sourozenci ADÉLA (47) a DALIBOR (50) GONDÍKOVI neprocházejí zrovna lehkým obdobím. Z hezkého vztahu, kterým byli proslulí, se prý měl stát vztah plný nenávisti. Proč spolu nemohou opět normálně vycházet?

Ještě před lety to byl ukázkový sourozenecký vztah, který jim každý mohl jen závidět. Nedali bez sebe ani ránu a stali se hvězdami každého pořadu. Teď se ale Adéla Gondíková (47) a Dalibor Gondík (50) nemohou nejspíš ani vystát. Vše měla způsobit hereččina větší popularita a oblíbenost u fanoušků.

Měli vždy bezproblémový vztah

Oba sourozenci se vždy navzájem podporovali a fandili si. Naposledy to mohli diváci zaznamenat v show Tvoje tvář má známý hlas. Vše se ale mělo v podstatě den ze dne změnit.

Dalibor a Adéla se totiž měli před několika měsíci natolik pohádat, že prý na několik týdnů raději přerušili veškerý kontakt. A ani dnes to nemá být o moc lepší. Co si tak hrozného mohli říct?

Závidí jí?

Nejčastější spekulací, proč nemůže vedle sebe svou sestru ani vystát, je nejspíš závist. Dnešní doba práci moc nepřeje a to měl Dalibor na vlastní kůži poznat. Adéla je na tom ale podstatně jinak. Hraje v seriálu a nemá se ani trochu špatně.

Gondík by podle všeho chtěl být taky tak úspěšný a žádaný. Jenže tím, že svůj neúspěch bude vyčítat vlastní sestře, toho asi nedosáhne. A podle všeho se prý nejedná pouze o pracovní, ale také osobní záležitosti. Už od začátku si prý nesedl s jejím manželem Jiřím Langmajerem (54).

Nikdo neví proč, prý si zkrátka nemají ani co říct. Navíc má mít ještě jeden důvod, který mu nedá spát. Sestra se do něho má často strefovat. Adéla to sice dělá zřejmě jenom z legrace, Dalibor to ale podle všeho chápe trošku jinak, a když se tak stane, okamžitě má být oheň na střeše.

Chyba tak asi nebude nejspíš jenom v něm, oba mají na jejich neshodách každý svůj podíl. Jak se ale zdá, na nápravu už je evidentně moc pozdě. Člověk by řekl, že by si sourozenci měli pomáhat.

Nechce mu pomáhat!

Tady to ale zjevně neplatí. Říká se, že měl Dalibor svou sestru požádat o pomoc. Chtěl si s ní totiž údajně zahrát v Sestřičkách. To celé měla zajistit právě Adéla, což se ale nakonec nestalo. Jak to mezi sourozenci bude dál?

Všichni doufají, že se vyhrocené rodinné vztahy vyřeší a vše se vrátí zpět do normálních kolejí. Uvidíme, jestli se nakonec přece jenom dokážou spolu dohodnout a usmířit se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden