Můj kousek štěstí

Rodinné drama, Matonoha prchá!

Má ráda velkou rodinu a pro ni udělá cokoli! Že by mu ale kvůli ní tolerovala bokovku?

Idylka je dávno pryč, mezi manželi jsou prý stále častěji na pořadu dne vzájemné výčitky i podezírání. Zrada visí ve vzduchu, přitom za to podle všeho může událost, která přinesla spoustu radosti.

Mají doma rušno. Lucie Benešová (49) už je z toho asi hodně vyčerpaná. A Tomáš Matonoha (52) se neprojevuje jako dokonalý parťák do nepohody. Jejich osvojená dcera Sára (23) loni přivedla na svět krásnou holčičku.

Oba prarodičce byli samozřejmě moc šťastni. Pro herečku ze seriálu Co ste hasiči však radostné okamžiky střídají chvíle, kdy by se na vše nejraději vykašlala a někam utekla. Sára u nich totiž stále bydlí, samozřejmě i s dítětem.

Příliš nadšený z toho prý není ani jejich syn Štěpán (17), který si jistě umí představit lépe strávený čas, než pomáhat s mimčem nebo poslouchat jeho křik. A povídá se, že pro Matonohu se to stalo natolik náročné, že se pro jistotu doma moc neohřeje. Zatím se však podle všeho stále vrací domů.

Herečka by ale více ocenila partnera, který ji v problémech nenechá. Může tak být jen otázkou času, než se herec rozhoupe a najde si bydlení, kde by měl alespoň občas klid. Jenže pak už je možná jen krůček k tomu, aby si tam začal vodit společnost.

A takový život se chlapovi může rychle zalíbit. Zatímco Benešová bude přebalovat vnučku a pomáhat Sáře, on se bude bavit. Domů si přijde jen vyprat. Ovšem jen do doby, než mu nějaká „kámoška“ nabídne, že mu vypere sama.

Je to tak, chlap po padesátce už prostě nemívá na miminko náladu. Matonoha a Benešová to mají nahnuté minimálně od letních prázdnin. Toto může být jen poslední hřebíček do rakve jejich manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden