Moje šťastná hvězda

Rodinné hádky vrcholí! Dojde na rozvod?

Moje šťastná hvězda

Před lety si prošli velkou krizí, nyní to vypadá, že přichází další. Kdo za ni může a proč se Linda zlobí na nevlastní dceru?

Nad manželstvím LINDY RYBOVÉ (45) a DAVIDA PRACHAŘE (62) se už dlouhé měsíce stahují černá mračna. Tentokrát ale do svých problémů zatáhli i děti. Najdou ještě vůbec společnou řeč?

O manželské krizi mezi herečkou Lindou Rybovou (45) a hercem Davidem Prachařem (62) se mluvilo už na začátku roku 2019. Tehdy se údajně začali rozcházet jejich plány do budoucna. Kromě toho prý ale slavní manželé řeší ještě jeden problém, který už se táhne nějakou tu dobu.

Linda totiž údajně nemůže přijít na jméno své nevlastní dceři Marianě Prachařové (27), kterou má David ze svého prvního manželství s herečkou Danou Batulkovou (63). Vztahy mladé macechy a dcery z předchozího vztahu podle všeho nebyly nikdy ideální, protože Mariana se v době rozvodu rodičů postavila na

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden