Moje šťastná hvězda

Rodinu Lucie Vondráčkové rozdělily hádky!

Čím jí její otec rozčílil?

Hosté, kteří dorazili na nedávnou tiskovou konferenci LUCIE VONDRÁČKOVÉ (36), se nedobrovolně stali svědky nepříjemné rodinné hádky mezi zpěvačkou a jejím otcem JIŘÍM VONDRÁČKEM (65).

„Pan Vondráček dorazil na tiskovku pozdě a Lucku to přímo zvedlo ze židle,“ popisoval jeden z novinářů situaci. Hádali se prý kvůli jeho častým pozdním příchodům, které dochvilnou Lucii přivádějí takřka k šílenství. „Vyčítala mu, že se na něj často čeká i hodinu,“ dodal ještě.

Podle výpovědí hostů se Vondráčková, která se obvykle snaží zachovat si za každou cenu chladnou hlavu, chovala opravdu hrozně. Během tiskové konference měla svému otci opakovaně skákat do řeči a napomínat ho, že nemluví k věci. „Bylo na první pohled vidět, že jejich vztah prochází krizí a tak trochu si lezou na nervy,“ dodal závěrem novinář. Vrcholem všeho se nakonec stal závěr tiskovky, kdy se zpěvačka odmítala s otcem vyfotit. Co se s její rodinou děje? Souvisí to nějak s údajnou manželskou krizí? Nebo je Lucie na nervy z nízkého prodeje lístků na své připravované turné?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden