Moje šťastná hvězda

Rodinu odsunula na druhou kolej

Čas pohody strávený s rodinou jí končí. VERONIKU FREIMANOVOU (65) už zase čekají jen galeje. Jak se s tím vypořádají její nejbližší?


Za celou svou kariéru, tedy snad kromě dvou mateřských dovolených, nepoznala herečka Veronika Freimanová (65), jaké je to mít nouzi o práci. To si ale bohužel vybralo krutou daň, na jejím rodinném životě. Ještě více se zavalila prací, když se rozpadlo její manželství s kameramanem Jaroslavem Brabcem (67).


A to v podstatě bez ohledu na dcery. Pak ale potkala svého současného muže, architekta Vladimíra Boučka (65) a zase poznala, jaké to je mít vedle sebe muže, který ji dělá šťastnou.


Na dceru Veronika mnoho času neměla.

Na manžela neměla čas

Jenže ani tak nedokázala zvolnit svoje pracovní tempo. Problémem proto bylo, že Veronika Freimanová na manžela neměla skoro vůbec čas. Pendlovala mezi Prahou, kde má rozjetou kariéru, a Pískem, kde zase pracoval on, a společně strávených chvilek si užili jen pomálu. Nucená pauza způsobená pandemií tak přišla jejím blízkým vlastně vhod.

Její dcera Tereza (34) se totiž před pár lety stala maminkou a Freimanové dala její zatím jediné vnouče, holčičku Ellu (3). Bohužel i jako babička herečka opakuje stejné chyby a na vnučku nemá moc času.

Přijdou lepší časy?

A v nejbližší době to lepší nebude. Freimanová svěřila, že ji čeká opravdu perný rok a bude vůbec ráda, když své nejbližší vůbec někdy uvidí. „Odpadlo mi přes sto představení, které se přesunuly do dalších termínů,“ posteskla si.

Možná by se mohla zamyslet na tím, zde jí práce stojí za to, aby zmeškala neopakovatelné okamžiky s milovanými. Jestli to ale opravdu udělá, se uvidí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden