Můj kousek štěstí

Rodinu opět trápí deprese?

Nedávných devadesátin legendární herecké hvězdy Jiřiny Bohdalové (90) si národ užil do sytosti. Byla spousta gratulantů a gratulací, ale jedna drobátko zadrhla. To když se ze záznamu pouštěla slova, která své kolegyni nahrál Viktor Preiss (74).

Ačkoli dodatečně vyšlo najevo, že herec ve studiu předtím byl a mohl se s Bohdalovou potkat, byli diváci odkázáni na čtení dopisu, jehož obsah byl, nutno podotknout, jakékoli taškařici na hony vzdálený. „Strávili jsme spolu příjemného a hezkého času a já ti za něj děkuju,“ deklamoval na záznamu, který končil:

„Víš dobře, proč to píšu, proč to čtu. Buď zdravá, buď zdravá...“ No, psina k popukání! Ačkoli se moderátor Aleš Cibulka (44) snažil Preissovu absenci zdůvodnit tím, že „se styděl“, leckdo pomyslel na deprese, kterými populární herec kdysi trpěl. Přidal se i hlas, že umělec „teď ruší skoro všechno“.

Bohdalka každou blbou náladu řeší hurónským smíchem.

Máme se o něj bát? Opakovaná slova v jeho přání ohledně dobrého zdraví působila ve výsledku jako nějaká mrazivá předtucha! Mluví se navíc i o špatném duševním rozpoložení jeho ženy, herečky Jany Preissové (73).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden