Moje sladké tajemství

Rodinu ovládl strach!

Moje sladké tajemství

Muže, který jí před lety zavraždil příbuznou, teď pustí na svobodu

Celých třináct let se herečka Ljuba Krbová (62) a spisovatel Ondřej Neff (75) snaží vypořádat s ohromnou bolestí, kterou způsobila vražda Ondřejovy dcery. Teď ale stará rána opět ožívá a oni se třesou o osud svojí vnučky!

Postavě, kterou herečka Ljuba Krbová (62) představuje v seriálu Ulice velmi záleží na její rodině a nevlastních dětech. Nejinak to má Ljuba i ve skutečném životě.

Teď jí a jejího manžela čeká těžká zkouška, když bude na svobodu propuštěn Robert Novák (51), který brutálně zavraždil Neffovu dceru Irenu (†28). Manželé se bojí, jestli po opuštění vězení nebude chtít vyhledat svoji dceru, jejich vnučku Dominiku (14). Ta byla po vraždě maminky svěřena do péče svého strýce Davida (50).

Snaží se ochránit svou vnučku

To, že se vrah milovaného člena rodiny objeví u jejich dveří a bude se domáhat toho, aby mohl trávit čas s dcerou, kterou připravil o maminku, když byla ještě batole, je totiž

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden