Můj kousek štěstí

Rodinu živila malá vnučka?!

Období, kdy celou republiku sužovala pandemie covid-19 a byly zakázané kulturní akce, vystoupení a koncerty, bylo náročné pro mnohé herce a zpěváky. Řada z nich si dokonce dočasně hledala jiná zaměstnání – rozváželi jídlo, doručovali balíky, někteří se dali na výrobu a prodej vlastních produktů.

Mládí vpřed!

Jedním z takových šikulů je i zpěvačka Petra Černocká (71), která v mezičase, kdy nemohla vystupovat, naplno rozvinula svůj výtvarný talent a malovala nejen na plátno, ale také na kamínky. Mohla si tedy alespoň něco málo přivydělat. Nebyla ale jediná ve své rodině, kdo nad zrušenými kšefty zaplakal. Jako zpěvačka se totiž do té doby živila i její dcera Bára Vaculíková (41), jež vystupuje s kapelou Yellow Sisters, a která najednou také zůstala bez práce.

Znáte ji... Dcera Petry Černocké vystupuje i pod jménem Diva Baara.

Pro rodinný rozpočet to jistě v takové chvíli nebylo nic příjemného, a tak určitě všichni ocenili fakt, že mají doma ještě jeden malý velký talent. Desetiletá vnučka Černocké Olivia Coco se totiž věnuje dabingu a je v něm velmi úspěšná. Má krásné mluvené slovo i zpěv, který se v téhle rodině evidentně dědí z generace na generaci.

Často ji tedy dabingová studia obsazují do dětských seriálů a filmů. „Coco během pandemie živila rodinu, protože matka zpěvačka nezpívala, babička zpěvačka také ne a ona je šikovná a dabuje,“ přiznává otevřeně představitelka slavné Saxany, která je na svou vnučku, jež v pandemii podpořila rodinnou kasu, náležitě hrdá.

Herectví jí nepřeje

Ačkoli Olivia své nadání nezapře, a dokonce už koketuje i s herectvím, hereckou kariéru by jí babička nepřála. Moc dobře ví, jaká je profese herce řehole, a bojí se, aby vnučka nakonec nebyla zklamaná. „Mně by se víc líbila jako zpěvačka,“ má jasno Černocká. Tak uvidíme, zda se její přání splní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden