Můj kousek štěstí

Rok od rozchodu! Veronika Žilková hořce bilancuje

Zdálo se, že útěchu našla v náruči rockera Josefa Holomáče, nyní ale tvrdí, že jsou přátelé.

Herečka „slaví“ hořké výročí. Je tomu rok, co se s ní manžel, velvyslanec ČR v Izraeli Martin Stropnický (66), rozešel, a udělal to jako pubescent.

Poslal žasnoucí Veronice Žilkové (61) e-mail, z něhož se dozvěděla, že už ji nemiluje a že se jí omlouvá. Zvolil vskutku nevídaný způsob, jak se rozejít s legitimní partnerkou.

Stropnický ji opustil kvůli mladé milence, to se jen tak nezapomíná.

Těsně přes smrtonosnou novinkou ještě pozval manželku a dceru Kordulu (17) na dovolenou do Dubaje. „On musel mít tu dovolenou strašnou. Myslím, že každou snídani sbíral odvahu nám to říct,“ s odstupem času uvažuje posmutnělá herečka, která nyní září v seriálu Dobré zprávy.

Zbořil se jí svět, když se konečně dozvěděla, že důvodem krachu vztahu je Stropnického mladá podřízená Markéta Horňáková (31), do níž se velvyslanec zakoukal. Manželce vysvětlil, že si chce ještě něco užít, čímž jako by jí již zlomené srdce zlomil ještě jednou.

Poznamenala, že si připadá jako staré auto, které dal jeho majitel do šrotu. Musela se s tím, jak říká, vyrovnat, zatnout zuby a snažit se věřit, že čas je ten nejlepší lék.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden