Moje šťastná hvězda

Roky ji ničily deprese

Moje šťastná hvězda

I krásná, chytrá a nadaná herečka může mít obrovské starosti. KLÁRA POLLERTOVÁ-TROJANOVÁ (49) si prošla těžkou životní zkouškou. S manželem ji ale ustáli.

Ještě před čtyřmi lety se jí každý den vtírala do mysli myšlenka na sebevraždu. Tak špatně na tom Klára Pollertová-Trojanová (49) byla.

Rodina byla zoufalá, nikdo nevěděl, jak dlouho bude tento stav trvat a jestli je vůbec nějaká šance na zlepšení. Fanoušci ani kolegové nemohli uvěřit tomu, jak moc se kdysi veselá dívka téměř ze dne na den proměnila.

Vždyť ji dodnes všichni mají v paměti jako Evu Málkovou, okatou spolužačku a tajnou lásku přestárlého školáka v podání Milana Šteindlera (63) v nezapomenutelné komedii Vrať se do hrobu. Od té doby ale uběhla pěkná řádka let, tehdy totiž ještě herečka netušila, jak

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden