Roláda s gorgonzolovou omáčkou

Vyzkoušejte oblíbený recept, který doporučuje i Josef Klíma v show Pečeme podle hvězd.

Ingredience:  500 g krůtího prsa, 400 g mletého masa z hovězí kýty, 100 g krůtí šunky v celku, 6 snítek čerstvého tymiánu, 50 g slaniny, 100 g gorgonzoly, 1 lžíce másla, 400 ml smetany ke šlehání, 8 cherry rajčátek, 500 g špaget, sůl, pepř

Postup: Krůtí prsa naklepejte, hovězí mleté maso smíchejte s nasekanou slaninou a směsí potřete maso.

Osolte a opepřete, přidejte tymián, šunku a zarolujte. Zabalte do alobalu a pečte na 160 °C 35 minut. Poté rozpusťte na pánvi máslo, přidejte gorgonzolu a zalijte smetanou. Povařte 5 minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden