Moje šťastná hvězda

Role laskavých babiček byly jejím životním osudem

Moje šťastná hvězda

První velkou lásku prožila s pohádkovým princem, manželství se jí nevydařilo. Muže ale nepotřebovala, šťastná byla ve své práci a se svými dětmi i vnoučaty.

Mladší i starší diváci si Libuši Havelkovou (†92) nedovedou představit jinak než jako milou, stále dobře naladěnou. Tedy takovou, jaké hrála role. Její život ale často zrovna idylický nebyl.

Málokterému herci se podaří, aby se zapsal do paměti mnoha generací. Ale Libuši Havelkové (†92) se to podařilo. Vdobě, kdy už měla právo na zasloužený umělecký odpočinek, vystupovala v oblíbeném pořadu Kouzelná školka, kde si ji zamilovaly tisíce dětí, pro něž se stala součástí jejich dětství.

Přitom nepatřila k umělcům, kteří by se neustále někam hnali a cpali se za každou cenu do popředí. Ale diváci ji měli rádi, protože její postavy byly vždycky nejen skvěle odehrané, ale dávala

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden