Můj čas na kafíčko

Role v Ordinaci už má Fiala dost! Prosí: Zabijte mě!

I když se snaží sebe a svou rodinu skrýt před světem showbyznysu, jak jen může, stejně to není pro herce Radima Fialu (46), dobrodruha a doktora Petra Hanáka z nováckého seriálu Ordinace vrůžové zahradě 2 to pravé ořechové.

A ani finanční honorář v hodnotě jedenáct tisíc za jeden natáčecí den a popularita, o které jiní herci sní, mu žádnou velkou radost neělají. Právě naopak. Pozornost a zájem fa- nynek, třeba cestou v MHD, ho spíš obtěžuje a role doktora Hanáka už ho unavuje čím dál tím víc!

Vždycky si dělal jen to, co sám chtěl

Radim trval už od dětství na tom, že bude herec. Rodiče z něj chtěli mít spíš upraveného číšníka v restauraci s přesnou pracovní dobou a se spropitným od hostů. Radim si ale vydupal své a vystudoval herectví. Jenže to si představoval, že bude po vzoru svého oblíbence amerického herce Roberta Redforda (81) hrát jednu osudovou roli celovečerního trháku za druhou. Místo toho ale už spoustu let hraje v nekonečném seriálu Ordinace a role  doktora Hanáka v nekonečném seriálu Ordinace ho už zmáhá. A tak prosí scenáristy, aby ho ze serálu už nějak vyškrtli, nebo ho konečně nechali umřít. „Mám vymyšlenou vlastní kulinářskou show, kterou jsem nabízel v televizi, ale ještě nepřišel čas pro takovou bombu,“ prozrazuje Radim Fiala. Dojde někdy na jeho nápad a dočkají se od snaživého  samouka jeho příznivci dalšího pořadu o vaření?

Šarm jako Bob má málokdo.

Kvůli penězům si už dost vytrpěl

Radim je velký specialista na úrazy. Při natáčení seriálu Stopy života přeletěl při jednom kaskadérském kousku cyklistická řidítka a zlomil si přitom obě dvě ruce! Své si vytrpěl i kvůli postavě letce ve filmu Tmavomodrý svět, kde musel nabrat a pak celý rok shazovat 16 kilo nadváhy. Tělo mu už prý tehdy věčné hamburgery, vejce a čokoládu, kterými se cpal, aby přibral, nechtělo vůbec přijímat. Za peníze se holt musí taky něco vydržet. Jak dlouho to ale bude snášet? Jen aby se Radim z věč- ného sýčkování o vlastní seriálové smrti nepřivodil skutečné nějaké závažné zdravotní komplikace… Potom by možná ještě hodně litoval svého odchodu a role v tak veleúspěšném seriálu, jakým je Ordinace, by mu ještě přišla najednou vhod!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden